“Why cut costs when you can recover Profit”

Elk proces heeft een foutenmarge. APerium analyseert uw leveranciersboekhouding, detecteert mogelijke fouten en recupereert alle onterechte betalingen op no cure, no pay basis.

Meer weten
office

Het proces

1

Data collectie

We starten met het verzamelen van jullie AP data, ongeacht het ERP of Boekhoud systeem (Oracle, SAP, ,Xpertrfi, A5400, …).

En het mooiste van al: na de datadump kunnen wij zelfstandig verder.

2

Magie

Uiteraard hanteren we geen magie, maar wel statistische berekeningen, data mining logaritmes en andere boeiende technieken om in de massa data, de risico’s naar boven te brengen.

En het mooiste van al: dit doen we helemaal zelf en u profiteert van onze ervaring door de jaren heen.

3

Prove it

Of het nu gaat om mogelijke scanfouten, dubbele betalingen, betalingen aan verkeerde leveranciers, openstaande creditnota’s,… wordt door ons nagekeken. Hebben we het bij het rechte eind, dan is deze documentatie meteen het benodigde bewijs.

En het mooiste van al: dit doen we helemaal zelf.

4

Recovery

Alle onterechte betalingen worden door ons gerecupereerd naar uw rekening.

En het mooiste van al: u hoeft ons enkel te bevestigen wanneer u wederom iets heeft ontvangen dankzij onze analyse.

5

Procesverbetering

Wij vertellen u waar de mazen in het net zich bevinden en hoe deze verder te dichten.

En het mooiste van al: Dit hoort uiteraard mee in ons standaard dienstverlening.

What’s in it for you?

icon

Cash flow improvement

De recuperatie van mogelijke onterechte betalingen is “teruggevonden cash” en draagt onmiddellijk bij tot het netto bedrijfsresultaat. Ook op lange termijn is de aangeleverde informatie de ideale basis ter optimalisatie van uw cash flow.
icon

Process Improvement

Om een proces te kunnen verbeteren, is het belangrijk te meten waar verbeteringen dienen te worden toegepast in plaats van af te gaan op vage veronderstellingen. De strategische informatie die APerium u bezorgt, geeft u de basis voor het implementeren van Best Practices voor een definitieve verbetering van uw Aankoop- en Boekhoudprocessen.
icon

No Cure, No Pay

De volledige dienstverlening van APerium is gebaseerd op het no cure, no pay principe. Onze inspanningen worden slechts beloond wanneer een effectief resultaat wordt gerealiseerd.
icon

Waarom zou u het NIET doen?

Het volledige project en recuperatie tracject wordt door APerium uitgevoerd, waarbij de workload voor de klant minimaal. Terwijl APerium u ontzorgt wat betreft het verleden, kan u zich volledig concentreren op uw huidige werking en toekomstige doelstellingen op basis van concrete feiten.

“You are not the first, nor the last!”

Logo banner Logo banner

Even samen zitten?

U zorgt voor goede koffie en wij brengen onze eigen koffietas mee. Op de tijd van een koffiepauze, is er al veel gezegd.

Koffie
Koffie

© 2023  APerium